Tanks

Hvad er nogle snyderi til teamtanks?

Hvad er nogle snyderi til teamtanks?
  1. Hvordan sender jeg en e-mail til wargaming?
  2. Hvor mange GB bruger World of Tanks?
  3. Hvordan får du forskellige tanke i World of Tanks?
  4. Er guld til tanks lovligt?
  5. Hvordan indløser jeg en World of Tanks-kode?
  6. Hvordan overfører du guld i World of Tanks Blitz?

Hvordan sender jeg en e-mail til wargaming?

For ovenstående spørgsmål bedes du kontakte den officielle Wargaming Support: eu.wargaming.net/support/. For alt relateret til denne butik, kan du kontakte os under [email protected], eller gennem formularen nedenfor.

Hvor mange GB bruger World of Tanks?

Harddiskplads: ~ 55 GB ledig plads. Internetforbindelseshastighed: 1024 kbps eller højere (til talechat).

Hvordan får du forskellige tanke i World of Tanks?

For at købe den ønskede tank skal du først undersøge den. Herefter kan den undersøgte tank købes for kreditter. For at forske i en ny kampvogn skal alle de moduler og kampkøretøjer, der kommer før den i Tech Tree, undersøges. Før du køber en tank, skal du sørge for, at du har en ledig plads til den i dit garage.

Er guld til tanks lovligt?

Edit: ifølge Wargaming-support "gold for tanks-appen er en lovlig en, men den er en tredjepartsapplikation og er ikke tilknyttet wargaming. Vi kan ikke garantere din kontos sikkerhed og sikkerhed, da det ikke anbefales af wargaming".

Hvordan indløser jeg en World of Tanks-kode?

For at indløse din kode: Gå til konsollen.worldoftanks.com og log ind på din konto Når du er logget ind, skal du klikke på den nedadvendte pil ved siden af ​​dit GamerTag. Klik på "Aktiver bonuskode" Indtast den cifferkode, du har fået, som den ser ud. Velkommen til World of Tanks.

Hvordan overfører du guld i World of Tanks Blitz?

Nej, du er ikke i stand til at overføre virtuelle aktiver mellem konti. Hvis du gerne vil forære en tank til en medspiller, kan du besøge vores gavebutik.

What country made Mack trucks?
Where are Mack trucks made? Every heavy-duty class 8 Mack truck built for the North American market is assembled at its Mack Lehigh Valley Operations ...
Hvorfor har din bil ikke varme?
Hvad ville få min bil til at have ingen varme? Et varmelegeme kan holde op med at fungere af en række årsager, herunder Et lavt frostvæske/vandniveau ...
Hvorfor bliver varmen i min bil kun varm, når jeg mæsker gassen hårdt?
Hvorfor virker min varme kun, når jeg trykker på gassen? Du kan også have en tilstoppet varmekerne, som muligvis forhindrer de ydre beklædninger af va...