Hedder

Hvad kalder man en person, der arbejder på biler og lastbiler?

Hvad kalder man en person, der arbejder på biler og lastbiler?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi. Automekaniker.

  1. Hvad hedder en person, der arbejder på biler?
  2. Hvad kalder man en person, der reparerer lastbiler?
  3. Hvad er en bilentusiast?
  4. Hvad er mekanikerslang for?
  5. Hvad er et slangord for bil?
  6. Hvad hedder personen der reparerer scooter og biler?
  7. Hvorfor kaldes biler piske?
  8. Hvad hedder emhætten i England?
  9. Hvad kalder briterne en indkørsel?
  10. Hvad er et Stan-slang?
  11. Hvad er en pisk i moderne slang?
  12. Hvad er drypslang?

Hvad hedder en person, der arbejder på biler?

Se synonymer for: mekaniker / mekanik på synonymordbog.com. 📙 Mellemskoleniveau. navneord. en person, der reparerer og vedligeholder maskiner, motorer mv.: en bilmekaniker.

Hvad kalder man en person, der reparerer lastbiler?

mekaniker. navneord. nogen, hvis job er at reparere køretøjer og maskiner.

Hvad er en bilentusiast?

En simpel definition af bilentusiast:

En person, der værdsætter alt, hvad der har med biler og deres indre funktioner at gøre. Typisk er det én, der kan tale længe om biler uden at blive træt af det. ... Der er så mange forskellige typer auto-entusiaster, at det er svært at sætte en tydelig etiket på dem.

Hvad er mekanikerslang for?

slang. en person, der er dygtig i uærlig omgang med kort, terninger eller andre genstande, der bruges i hasardspil.

Hvad er et slangord for bil?

Nedsættende begreber omfatter piskeris, spand, klunker, kasse, bunke, jalopy, junker, klappefælde og vrag. ("Gassluger" understreger i mellemtiden en bils manglende brændstoføkonomi, og "landyacht" indikerer også overdreven størrelse.)

Hvad hedder personen der reparerer scooter og biler?

Svar: mekaniker. Forklaring: en person, der reparerer dine køretøjer, er kendt som mekaniker.

Hvorfor kaldes biler piske?

En bil, der kaldes en pisk, er faktisk baseret i historien. Da rattene først blev introduceret til bilen, blev det kaldt en pisk. Piske blev brugt til at styre heste, der tegnede en buggy, så da rattet styrede bilen, blev det omtalt som pisken.

Hvad hedder emhætten i England?

På britisk engelsk kaldes metaldækslet over motoren på en bil motorhjelmen. Jeg løftede motorhjelmen for at se, hvad problemet var. På amerikansk engelsk kaldes det hood.

Hvad kalder briterne en indkørsel?

En indkørsel (også kaldet drive på engelsk engelsk) er en type privat vej for lokal adgang til en eller en lille gruppe af strukturer og ejes og vedligeholdes af en person eller gruppe. Indkørsler har sjældent trafiklys, men nogle, der bærer tung trafik, især dem, der fører til kommercielle virksomheder og parker, gør.

Hvad er et Stan-slang?

I årenes løb har "stan" forvandlet sig til et populært slangudtryk for diehard fans og blev føjet til Oxford English Dictionary i 2017. ... Som et substantiv er "stan" defineret som "en ekstremt eller overdrevent entusiastisk og hengiven fan", mens det som et verbum er defineret som "at udvise fandom i en ekstrem overdreven grad.”

Hvad er en pisk i moderne slang?

Hvad er en pisk i slang? Pisk er blevet brugt som et slangord for "bil" siden slutningen af ​​det 20. århundrede. Det bruges også som et verbum, der betyder "at køre (en bil)."

Hvad er drypslang?

Lækager drypper, ja, men når du har dryppet eller drypper, betyder det i slang, at dit look eller stil er ekstremt moderigtigt eller sexet.

How much does a heavy mack truck cost?
How much does a big Mack truck cost? The Mack Anthem is a versatile truck with day cab and sleeper options. Day cab models can start around $100,000, ...
Varme virker knap i 1992 TC du har skiftet termostat og frostvæske men stadig ikke nok varme Hvad skal du prøve næste gang?
Hvorfor bliver min bilvarmer ikke varm nok? Du spørger måske Hvorfor bliver min bilvarmer ikke varm nok?” Almindelige årsager er termostatproblemer, p...
Kan du køre lastbil uden varmelegeme?
Kan jeg køre uden varmelegeme? Du kan stadig køre videre med tilstanden; det skal du dog ikke i lang tid. Varmekernen bruger motorens kølevæske, og en...