Celle

Hvad er en analogi for chloraplast?

Hvad er en analogi for chloraplast?

Kloroplaster er som solpaneler, fordi kloroplaster omdanner solens energi til energi, der kan bruges af celler, ligesom solpaneler omdanner solens energi til energi, der kan bruges af et hus.

  1. Hvad kan jeg bruge til at repræsentere kloroplaster?
  2. Hvad er et virkeligt eksempel på kloroplast?
  3. Hvad er din analogi til cytoplasmaet?
  4. Hvad er celleanalogi?
  5. Hvad er en kloroplast sammenlignet med i det virkelige liv?
  6. Hvad er en sætning for kloroplast?
  7. Hvad er et andet ord for kloroplast?
  8. Hvilken del af en skole er som kloroplast?
  9. Hvad er et eksempel på en celleanalogi?
  10. Hvad er en analogi for en plantecelle?
  11. Hvad er en analogi for mitokondrier?
  12. Hvad er en analogi for nukleolus?
  13. Hvilket hverdagsobjekt er som et cytoplasma?
  14. Hvilket hverdagsobjekt er som en cellemembran?

Hvad kan jeg bruge til at repræsentere kloroplaster?

Små grønne legoer eller knapper kan bruges til at repræsentere kloroplasten.

Hvad er et virkeligt eksempel på kloroplast?

Et virkeligt eksempel på en kloroplast ville være solpaneler. Solpaneler bruges i en række produkter i disse dage, lige fra telefonopladninger, græsplæne...

Hvad er din analogi til cytoplasmaet?

En analogi til cytoplasmaet er, at cytoplasmaet er som geléen inde i en doughnut. Cytoplasmaet indeholder næringsstoffer og salte samt vand. ...

Hvad er celleanalogi?

En celleanalogi sammenligner en celle og dens dele med noget andet, der ligner. For eksempel sammenligner mange celleanalogier en celle med en by.

Hvad er en kloroplast sammenlignet med i det virkelige liv?

Kloroplaster er som solpaneler, fordi kloroplaster omdanner solens energi til energi, der kan bruges af celler, ligesom solpaneler omdanner solens energi til energi, der kan bruges af et hus.

Hvad er en sætning for kloroplast?

Eksempel på kloroplastsætning

Hver celle er næsten cirkulær, og en enkelt lysegrøn kloroplast fylder hele cellen. ... Nogle gange forekommer flere pyrenoider i hver kloroplast, som i Mesocarpus og Spirogyra; undertiden kun en lejlighedsvis kloroplast indeholder pyrenoid overhovedet, som i Cladophora.

Hvad er et andet ord for kloroplast?

På denne side kan du opdage 18 synonymer, antonymer, idiomatiske udtryk og relaterede ord for chloroplast, som: fotosyntese, kromoplast, plastid, mrnas, organel, centrosom, cellefotosyntese, plasmider, chlamydomonas, cytoplasma og peroxisomer.

Hvilken del af en skole er som kloroplast?

Cafeteriet i skolen er som kloroplast. Kloroplaster udfører fotosyntese, en række komplekse kemiske reaktioner, der omdanner solenergi til energirige molekyler, som cellen kan bruge, ligesom et cafeteria er stedet, hvor maden laves i en skole.

Hvad er et eksempel på en celleanalogi?

Celler er som biler

Biler har brug for strøm til at køre, og dette sker, når brændstof omdannes til energi i motoren, ligesom mitokondrier skaber ATP. I en celle hjælper det endoplasmatiske retikulum med transporten af ​​materiale gennem cellen; I en bil leverer brændstofledningen brændstof til motoren fra benzintanken.

Hvad er en analogi for en plantecelle?

En plantecelle er som en restaurant

Væggene på en restaurant er som en cellevægs, fordi væggene beskytter restauranten mod vejrforhold og giver bygningen form. Cellevæggen giver også form, forstærker og beskytter de øvrige organeller i cellen.

Hvad er en analogi for mitokondrier?

Analogi: Mitokondrier fungerer som et kraftværk, fordi de begge transformerer andre materialer til energi. Funktion: Opbevarer vand, næringsstoffer, & spild.

Hvad er en analogi for nukleolus?

En analogi for nucleolus er, at nucleolus er som en byggematerialeproducent.

Hvilket hverdagsobjekt er som et cytoplasma?

Analogi: Cytoplasma kan sammenlignes med en swimmingpool, fordi poolen er fyldt med vand på indersiden, ligesom en celle er fyldt med cytoplasma på indersiden.

Hvilket hverdagsobjekt er som en cellemembran?

Celledele analogi. Cellemembranen styrer, hvad der går ind og ud af cellen. Cellemembranen er som en skærmdør, fordi en skærmdør holder ting ud, men lukker luft ind.

Hvad betyder det, hvis du kan lugte frostvæske i bilen?
Hvad betyder det, når du lugter frostvæske i din bil? ORDEN Kølevæske, der indeholder sødt-lugtende (men giftig) ethylenglycol siver et sted fra. ... ...
What could be wrong with your car if you can smell antifreeze through the heat and air vents inside the vehicle?
Why do I smell antifreeze when my heat is on? The coolant/antifreeze contains corrosion inhibitors that coat the surfaces inside the cooling system, i...
Hvilket år er en W reg i Storbritannien?
Hvornår kom gule nummerplader ind? Siden 1903 har det været et lovkrav for køretøjer at have en nummerplade. Siden da har nummerpladen gennemgået fler...