Blæser

Hvad ville få varmeblæseren inde i bilen til at køre, efter at bilen er slukket og den elektroniske kontrol slukket i en 92 Bonneville?

Hvad ville få varmeblæseren inde i bilen til at køre, efter at bilen er slukket og den elektroniske kontrol slukket i en 92 Bonneville?
  1. Hvorfor forbliver min blæsermotor tændt, når bilen er slukket?
  2. Hvad sker der, når blæsermotorrelæet går dårligt?
  3. Hvorfor slukker min bilvarmer ikke?
  4. Hvordan ved jeg, om jeg har brug for en blæsermotor eller en modstand?
  5. Hvad er blæsermodstand?
  6. Hvorfor vil en blæser køre på tændt position og ikke på auto?
  7. Hvor sidder blæsersikringen?
  8. Hvor er varmeblæserens motorrelæ placeret?
  9. Hvor sidder blæsermotorrelæet?
  10. Er der sikring til varmeblæseren?

Hvorfor forbliver min blæsermotor tændt, når bilen er slukket?

Så bilproducenter skiftede til pulsbreddemodulation (PWM) for at styre blæserhastighederne. Det er virkelig et simpelt koncept: blæsermotorstyringen pulserer enten strøm- eller jordkredsløbet til og fra afhængigt af hvilken blæserindstilling du vælger.

Hvad sker der, når blæsermotorrelæet går dårligt?

Hvis du har en defekt blæsermotor, kan du opleve lav luftstrøm fra ventilationsåbningerne, selv når blæseren er tændt. Der kommer ingen luft fra ventilationsåbningerne, hvis din blæser ikke virker på grund af en dårlig blæsermotormodstand.

Hvorfor slukker min bilvarmer ikke?

Et varmelegeme kan holde op med at fungere af en række årsager, herunder: Et lavt frostvæske/vandniveau i radiatoren på grund af en lækage i kølesystemet. En dårlig termostat, der ikke tillader motoren at varme ordentligt op. En blæser, der ikke fungerer korrekt.

Hvordan ved jeg, om jeg har brug for en blæsermotor eller en modstand?

Typisk, hvis blæseren fungerer på nogle hastigheder, men ikke på andre, er modstanden mistænkelig. Okay, lad os sige, at der ikke er nogen smeltning i gang, men din blæser virker ikke på alle hastigheder. Typisk, hvis blæseren fungerer på nogle hastigheder, men ikke på andre, er modstanden mistænkelig.

Hvad er blæsermodstand?

Blæsermotormodstanden er ansvarlig for at styre blæsermotorens hastighed. ... Modstandsændringen styrer strømmen gennem blæsermotoren, hvilket igen begrænser den hastighed, blæsermotoren roterer ved.

Hvorfor vil en blæser køre på tændt position og ikke på auto?

Anden blæser vil ikke køre problemer

Ventilatoren kører og blæser varm luft, men kun i FAN eller FAN ON-tilstand - leverer varme - men IKKE i AUTO-tilstand. Dette er en dårlig temperaturføler i enheden; udskift ventilatorgrænseregulatoren.

Hvor sidder blæsersikringen?

Mange køretøjer har to sikringer til blæsermotoren, en i den indvendige sikringsblok og den anden under motorhjelmen. Blæsermotoren er normalt under instrumentbrættet på passagersiden.

Hvor er varmeblæserens motorrelæ placeret?

Blæserelæet er placeret nær forsiden af ​​sikringsblokken og er mærket "Blæser."Inspicer midten af ​​relæet. Hvis metalstangen indeni er knækket, skal relæet udskiftes.

Hvor sidder blæsermotorrelæet?

Blæsermotorrelæet er generelt placeret i sikringsboksen under motorhjelmen eller i sikringsboksen under instrumentbrættet. En sprunget sikring kan efterligne relæfejl.

Er der sikring til varmeblæseren?

Blæsermotoren drives af en sikringslignende enhed kaldet et relæ. Hvis dit varmeapparat eller klimaanlæg ikke blæser luft gennem ventilationsåbningerne, kan det tyde på, at blæsermotorens sikring sandsynligvis er sprunget. Selvom udskiftning er let, kan den nøjagtige placering af din blæsermotorsikring variere fra køretøj til køretøj.

How much does a heavy mack truck cost?
How much does a big Mack truck cost? The Mack Anthem is a versatile truck with day cab and sleeper options. Day cab models can start around $100,000, ...
Hvordan finder du videresalgspriser på mack-lastbiler?
Hvor meget er en Mack lastbil værd? Gennemsnitsprisen på en ny Mack semi-lastbil er mellem $100.000 og $220.000. Gennemsnitsprisen på en brugt Mack se...
Hvorfor er varmen i min Toyota Sienna varevogn ikke varm?
Hvorfor blæser min varme i min bil ikke varm? Varmerkernen ligner (og fungerer) som din bils radiator - den består af en række smalle rør og finner. ....