Køling

Hvorfor vil kølevæskeblæseren ikke slukke i en 1993 Intrepid?

Hvorfor vil kølevæskeblæseren ikke slukke i en 1993 Intrepid?
  1. Hvad får køleblæseren til at forblive tændt?
  2. Hvorfor slukker min køleventilator ikke?
  3. Hvor er køleventilatorsensoren placeret?
  4. Hvor er køleventilatorsensoren?
  5. Hvorfor forbliver min bilblæser tændt, når jeg har slukket den?
  6. Hvordan ved jeg, om min kølerblæsermotor er dårlig?
  7. Hvilken sensor styrer radiatorventilatoren?
  8. Hvor er termostatens temperaturføler placeret?
  9. Hvorfor lyder min bil som om den kører, når jeg slukker den?
  10. Hvor er relækontakten til en radiatorventilator?

Hvad får køleventilatoren til at forblive tændt?

Hvis køleventilatorerne forbliver tændt hele tiden, er dette et andet (mindre almindeligt) symptom på et muligt problem med køleventilatorrelæet. Hvis relæet kortslutter internt, kan det få strømmen til at blive permanent tændt, hvilket vil få ventilatorerne til at køre hele tiden.

Hvorfor slukker min køleventilator ikke?

Den mest almindelige årsag til, at din Air Conditioner-blæser ikke slukker, er fordi et relæ sidder fast, der holder kredsløbet lukket. ... Dobbelttjek termostaten og sørg for, at blæseren ikke er indstillet til ON, og at den stadig kører, når den skiftes til AUTO eller OFF (hvis din termostat har en OFF-indstilling).

Hvor er køleventilatorsensoren placeret?

Det er oftest placeret tæt på termostaten på kølesystemet eller inde i det. Kølesystemet er placeret under luftindsugningsrøret og bag den højre cylinder.

Hvor er køleventilatorsensoren?

Køleblæserens kontrolmodul i dit køretøj er placeret foran til venstre i motorrummet ved siden af ​​køleren.

Hvorfor forbliver min bilblæser tændt, når jeg har slukket den?

Så det er helt normalt, at fans fortsætter med at køre, efter at motoren er slukket... det hjælper med at køle køleren ned gradvist. Sensoren, der styrer den elektriske køleblæser, den skal nok ud og trænger til udskiftning. Den bliver ved, fordi bilen stadig er varm. Når det er kølet ned, så lukker de bare af.

Hvordan ved jeg, om min kølerblæsermotor er dårlig?

Det mest almindelige symptom på, at radiatorventilatoren er blevet dårlig, er, at den holder op med at virke. Nogle gange brænder motoren op eller svigter. Andre gange holder relæet op med at virke. Uanset hvad ved du, at der er et problem med blæsersystemet, hvis det ikke kan køre.

Hvilken sensor styrer radiatorventilatoren?

På de fleste moderne biler styres køleventilatoren af ​​Engine Control Unit (ECU), som får et signal fra kølevæsketemperaturføleren.

Hvor er termostatens temperaturføler placeret?

Termostatføleren er placeret i nærheden af ​​fordamperspolerne. Disse spoler er inde i dit klimaanlæg. Når luften suges gennem returventilerne, passerer luften forbi sensoren og spolerne. Når luften passerer sensoren, aflæser den temperaturen og sammenligner den med indstillingen på din termostat.

Hvorfor lyder min bil som om den kører, når jeg slukker den?

Motorkøleventilatorer og andre systemer er programmeret til at blive ved med at køre i nogle biler, selv når motoren er slukket. ... Da hun var udenfor bilen, kunne hun høre en blæser køre i motorområdet og spurgte os, om det var normalt. det er. Og mange andre lyde fra under motorhjelmen på en bil, der er blevet slukket, er også normale.

Hvor er relækontakten til en radiatorventilator?

Ventilatorrelæet er normalt placeret nær bunden af ​​motorrummet på en metalrammedel. Metallet fungerer som en køleplade for at holde ventilatorrelæet køligt. Så tag stikket ud af relæet og gentag kontrollen for strøm.

Hvorfor blæser en Ford Explorer fra 1999 ikke varm luft?
Hvorfor blæser min Ford Explorer ikke varm? De mest almindelige årsager til, at en Ford Explorer-varmer ikke virker, er en ødelagt varmeblæsermotor, e...
Hvad betyder det, hvis du kan lugte frostvæske i bilen?
Hvad betyder det, når du lugter frostvæske i din bil? ORDEN Kølevæske, der indeholder sødt-lugtende (men giftig) ethylenglycol siver et sted fra. ... ...
Can a leaking heater core cause car ac to lose freon?
Can a bad heater core affect the AC? Does a bad heater core affect air conditioning? In most cases, the answer is no. The heater relies on hot engine ...