Sikkerhed

Den vigtigste sikkerhedsanordning på din gaffeltruck er?

Den vigtigste sikkerhedsanordning på din gaffeltruck er?

Bremser. Bremser er den absolut vigtigste sikkerhedsfunktion på ethvert motoriseret køretøj. Hvis bremserne ikke fungerer, er ulykker uundgåelige. Ved begyndelsen af ​​hvert skift er operatører forpligtet ved lov til at gennemføre en fuldstændig sikkerhedsinspektion.

  1. Hvad er den vigtigste del af en gaffeltruck?
  2. Hvilken sikkerhedsanordning skal monteres på gaffeltrucken?
  3. Hvad er de tre vigtigste dele af en gaffeltruck?
  4. Hvad er en gaffeltrucks primære sikkerhedsfunktion?
  5. Hvad er styringen på en gaffeltruck?
  6. Hvorfor er gaffeltrucksikkerhed vigtig?
  7. Er sikkerhedsbriller påkrævet, når du betjener en gaffeltruck?
  8. Hvad tjener forhjulene på en gaffeltruck som?
  9. Hvad er den mest almindelige type gaffeltruckulykkesquizlet?
  10. Hvad hedder støtteområdet for gaffeltrucks?
  11. Hvad skal du gøre, før du hæver gaflerne eller platformen på din gaffeltruck?

Hvad er den vigtigste del af en gaffeltruck?

Føreren. Langt den vigtigste del af en gaffeltruck er operatøren. "Giv mig en god chauffør med en gennemsnitlig gaffeltruck frem for en gennemsnitlig chauffør med en fantastisk gaffeltruck enhver dag i ugen," sagde en lagerchef.

Hvilken sikkerhedsanordning skal monteres på gaffeltrucken?

En integreret sikkerhedsfunktion på din gaffeltruck er hornet. Den skal bruges som en advarselsanordning til at advare andre om din tilstedeværelse.

Hvad er de tre vigtigste dele af en gaffeltruck?

De tre hoveddele af en gaffeltruck er karrosseriet (lastbilen), overhead guard og hydraulisk lift.

Hvad er en gaffeltrucks primære sikkerhedsfunktion?

Overhead guard: Denne sikkerhedsfunktion beskytter operatører mod faldende genstande. Den enkelt-komponent svejsede konstruktion forbedrer stivhed og sikkerhed, mens designmæssige overvejelser såsom 45 graders vinkel på den forreste tværbjælke forbedrer udsynet for operatører, der flytter paller i højden.

Hvad er styringen på en gaffeltruck?

Der er tre gaffeltrucks retningskontroller: Park, kør og bak. Retningskontroller kan monteres på en lifts ratstamme. Eller de kan placeres i en position, hvor en operatør styrer dem med deres fod.

Hvorfor er gaffeltrucksikkerhed vigtig?

Det holder arbejderne sikre

Der er større chancer for pludselige ulykker under betjening af gaffeltrucks, især hvis en person ikke har ordentlig sikkerhedsuddannelse. Korrekt gaffeltrucksikkerhedstræning er et ideelt middel til at minimere dødsulykker.

Er sikkerhedsbriller påkrævet, når du betjener en gaffeltruck?

Sikkerhedsbriller

Gaffeltruckførere bør altid bære sikkerhedsbriller, der kan justeres, så de passer til deres ansigt. Sikkerhedsbriller må aldrig dugge eller hæmme en gaffeltruckførers evne til at se klart.

Hvad tjener forhjulene på en gaffeltruck som?

Forhjulene på en gaffeltruck tjener som omdrejningspunkt mellem lastbilens vægt og vægten af ​​den last, der transporteres. Hvis lastens vægt er lig med lastbilens vægt, med lige store afstande mellem tyngdepunkterne, er det muligt at "vippe" en gaffeltruck på dens forhjul.

Hvad er den mest almindelige type gaffeltruckulykkesquizlet?

Ifølge CDC er den mest almindelige gaffeltruckulykke væltning af gaffeltruck, også kendt som gaffeltruck-væltning.

Hvad hedder støtteområdet for gaffeltrucks?

Lastbilens styreaksel er fastgjort til lastbilen med en drejestift i akslens centrum. Når punkterne er forbundet med imaginære linjer, danner denne trepunktsstøtte en trekant kaldet stabilitetstrekanten.

Hvad skal du gøre, før du hæver gaflerne eller platformen på din gaffeltruck?

Før du hæver en last, skal du kontrollere, om der er tilstrækkelig frihøjde over hovedet, og hvis du er udendørs, skal du altid holde en sikker afstand fra elledninger. Når en last er løftet, skal operatøren forblive på lastbilen. Derudover – uanset om en lift er læsset eller ej – lad aldrig nogen gå eller stå under en forhøjet gaffel.

Hvorfor virker varmelegemet i min 2001 Hyundai elantra ikke?
Hvorfor blæser min bil kold luft, når varmeren er tændt? Lavt kølevæskeniveau Kølevæsken (normalt en blanding af vand og frostvæske) i din motor virke...
Why did your heater in your van stop blowing?
Why did my heater stop blowing in my car? A heater can stop working for a number of reasons, including A low antifreeze/water level in the radiator du...
Hvornår kommer 08-nummerpladerne ud?
Hvad bliver den nye registrering i september 2021? Fra september 2021 ændres alders-id'et (tredje og fjerde ciffer) fra de nuværende 21 til 71 på nye ...